Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl38g337kcal0g0g37.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1873g468kcal24.3g78.7g3.7g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1592g1353kcal73.2g238.8g8g79.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1498g2487kcal284.6g0g149.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9290kcal764.2g635g398g159.2g
Valittu annoskoko5000g4645kcal382.1g317.5g199g79.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2323kcal191.1g158.8g99.5g39.8g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465