Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2000g500kcal26g84g4g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1700g1445kcal78.2g255g8.5g85g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10680g9922kcal816.4g678g425g170g
Valittu annoskoko5340g4961kcal408.2g339g212.5g85g
Annoskoko puolitettuna2670g2481kcal204.1g169.5g106.3g42.5g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465