Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g250g63kcal3.2g10.5g0.5g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow213g181kcal9.8g31.9g1.1g10.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1335g1240kcal102g84.8g53.2g21.2g
Valittu annoskoko668g620kcal51g42.4g26.6g10.6g
Annoskoko puolitettuna334g310kcal25.5g21.2g13.3g5.3g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.4g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465