Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2500g625kcal32.5g105g5g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow2125g1806kcal97.8g318.8g10.6g106.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2000g3320kcal380g0g200g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13350g12403kcal1020.6g847.6g531.2g212.6g
Valittu annoskoko6675g6201kcal510.3g423.8g265.6g106.3g
Annoskoko puolitettuna3338g3101kcal255.2g211.9g132.8g53.2g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465