Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3000g750kcal39g126g6g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow2550g2168kcal117.3g382.5g12.8g127.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2400g3984kcal456g0g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16020g14883kcal1224.6g1017g637.6g255g
Valittu annoskoko8010g7442kcal612.3g508.5g318.8g127.5g
Annoskoko puolitettuna4005g3721kcal306.2g254.3g159.4g63.8g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465