Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g630kcal0g0g70g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3500g875kcal45.5g147g7g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow2975g2529kcal136.9g446.3g14.9g148.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2800g4648kcal532g0g280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18690g17364kcal1428.8g1186.6g743.8g297.6g
Valittu annoskoko9345g8682kcal714.4g593.3g371.9g148.8g
Annoskoko puolitettuna4673g4341kcal357.2g296.7g186g74.4g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465