Tomaatti-vuohenjuustopiirakka
Anna pakastetaikinan sulaa jääkaapissa.
Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Anna levätä jääkaapissa 1/2 tuntia.
Pistele taikinapohja haarukalla ja taita reunojen tueksi foliosuikaleet.
Paista 225 asteessa alatasolla 10 min.
Poista foliosuikaleet, levitä pesto pohjalle.
Lisää vuohenjuusto nokareina, ripottele silputtua basilikaa ja valkosipulia (0,5dl) päälle.
Levitä ohuet tomaattiviipaleet limittäin pinnalle.
Pirskota mausteeksi balsamicoa ja ripauta suolaa, rouhittua pippuria ja sokeria tai hunajaa sekä tilkka öljyä.
Voit ripotella päälle pinjansiemeniä.
Paista 225 asteessa 15-20 min. Lisää halutessasi pinnalle koristeeksi basilikanlehtiä ja mustia oliiveja.
Alkuperäinen tarkka resepti löytyy osoitteesta www. maku.
fi/reseptit, tähän on vähän vaikea laittaa kaikkea tarkasti!
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa
Promise1