Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 11g35kcal1.6g2g1.4g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk400g107kcal2.4g21.2g0.8g5.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Peruna, vanha, kuorittu 340g259kcal6.4g52.7g0.7g3.4g
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.7g0.7g3.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g400g680kcal76g0g40g0g
Ketsuppi, Heinz50g52kcal0.5g12.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4468g2471kcal180.8g211.2g88g41g
Valittu annoskoko2234g1236kcal90.4g105.6g44g20.5g
Annoskoko puolitettuna1117g618kcal45.2g52.8g22g10.3g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60019