Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)300g630kcal72g0g39g0g
Ruohosipuli 40g9kcal0.6g0.7g0.2g1g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale150g510kcal33g0g39g0g
Perunasipulisekoitus 500g500g340kcal8g74.5g0.5g0g
Ruokakerma Valio 5%200g120kcal2.4g5.6g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g3218kcal232g161.6g177.4g2g
Valittu annoskoko1190g1609kcal116g80.8g88.7g1g
Annoskoko puolitettuna595g805kcal58g40.4g44.4g0.5g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60576