Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio200g280kcal5.6g13g24g0g
Kirjolohifilee 500g827kcal83.8g0g55g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Tomaattisose tomaattipyree 70g53kcal3.2g9g0.1g0.7g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g45g29kcal3.4g4.1g0.2g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g60g10kcal0.4g1.8g0.1g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 100g174kcal17.6g0g11.6g0g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5190g3303kcal254.2g163.4g183.4g13.4g
Valittu annoskoko2595g1652kcal127.1g81.7g91.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna1298g826kcal63.6g40.9g45.9g3.4g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60890