Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Kalaliemikuutio 11g34kcal1.1g3.7g1.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 60g46kcal2.7g7.7g0.1g0.6g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit250g325kcal7.5g5g32.5g0g
Purjosipuli100g19kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Paprika punainen 130g38kcal1.2g5.9g0.5g2.5g
Tonnikala öljyssä 280g531kcal75.9g0g25.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1910g2239kcal181.2g49.6g148.2g11g
Valittu annoskoko955g1119kcal90.6g24.8g74.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna478g560kcal45.3g12.4g37.1g2.8g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62080