Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Broileri-tonnikalarisotto

Keltasipulia
valkosipulia
paprikamaustetta
mustapippuria
oreganoa tai basilikaa
Atria broilerin fileesuikale
Uncle Ben's kokojyväriisi
Pirkka Paseerattu tomaatti
Pirkka tonnikalapalat vedessä
Pakastevihanneksia maun mukaan

Käytä kylmäpuristettua rypsiöljyä sipulin kuullottamiseen, heitä sipuleiden joukkoon myös mausteet.

Lisää pannulle Atrian maustamattomia broilerisuikaleita, paistele ne kypsiksi.

Lisää pannulle Uncle Ben's kokojyväriisiä 4dl
Paistele riisejä kanan ja mausteiden joukossa hetken aikaa.

Lisää astiaan Pirkan paseerattua tomaattia 500g, täytä tölli vedellä ja lisää myös vesi keitokseen.

Anna kiehua vähän aikaa ja lisää sitten joukkoon vaikka wokkivihanneksia, tai muita mieluisia kasviksia.

Paprikat käy tähän soppaan.

Heitä joukkoon suolaa ja anna keitoksen kypsyä rauhassa kannen alla miedolla lämmöllä niin, että myös vihannekset kypsyvät.

Kun ruoka on lähes valmista heitä sekaan tölkillinen Pirkan tonnikalapaloja vedessä.

Anna keitoksen olla ihan rauhassa kannen alla muutaman hetken, että se ehtii vetätyä itseensä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Petrah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell300g330kcal69g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kokojyväriisi,Uncle Ben ´s,keittämätön400g1344kcal32g284g8.8g16g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)500g150kcal5g30g1g5g
Tonnikalapalat vedessä, Pirkka150g165kcal37.5g0g1.5g0g
Pakastevihannekset (Espanjalaiset vihannekset) 400 g200g80kcal3g9g4g5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3940g4600kcal298.2g665.2g84g58.8g
Valittu annoskoko1970g2300kcal149.1g332.6g42g29.4g
Annoskoko puolitettuna985g1150kcal74.6g166.3g21g14.7g
Arvot/100g100g117kcal7.6g16.9g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62105