Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1g2.8kcal0.2g0g0.3g0g
Sokeri 50g203kcal0g50g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Mustikka, Pakkasmarja200g67kcal1g12.8g1.2g6.6g
Marenki 60g165kcal3g37.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g2234kcal16.4g212.4g143g13.2g
Valittu annoskoko511g1117kcal8.2g106.2g71.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna256g559kcal4.1g53.1g35.8g3.3g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62218