Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato50g180kcal6g37.5g0.6g1.7g
Mozzarella juustoraaste, valio25g73kcal6.5g0g5.3g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g16g52kcal1.9g9.1g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l83g28kcal2.7g4.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana553g1101kcal66g109.2g44.8g3.8g
Valittu annoskoko277g551kcal33g54.6g22.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna138g275kcal16.5g27.3g11.2g1g
Arvot/100g100g199kcal11.9g19.7g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264