Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Hapankaali 400g113kcal4.3g17.2g0.8g8.2g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste200g50kcal1.8g9.6g0.6g5.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen200g278kcal38g0g14g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2370g1279kcal91.6g99.8g51.8g33.6g
Valittu annoskoko1185g639kcal45.8g49.9g25.9g16.8g
Annoskoko puolitettuna593g320kcal22.9g25g13g8.4g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417