Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g53g55kcal4.2g8.6g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g330g727kcal79.3g6.6g43g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g631g505kcal31.5g88.3g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2328g2654kcal234g221.4g99.8g7.4g
Valittu annoskoko1164g1327kcal117g110.7g49.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna582g664kcal58.5g55.4g25g1.9g
Arvot/100g100g114kcal10.1g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62927