Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g70g73kcal5.5g11.4g0.4g1.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g440g968kcal105.6g8.8g57.2g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g840g672kcal42g117.6g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3100g3534kcal311.4g294.8g132.8g9.6g
Valittu annoskoko1550g1767kcal155.7g147.4g66.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna775g883kcal77.9g73.7g33.2g2.4g
Arvot/100g100g114kcal10g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62927