Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g123g128kcal9.7g20g0.7g2.5g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g771g1696kcal185g15.4g100.2g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g1472g1178kcal73.6g206.1g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5432g6192kcal545.8g516.6g232.6g17g
Valittu annoskoko2716g3096kcal272.9g258.3g116.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna1358g1548kcal136.5g129.2g58.2g4.3g
Arvot/100g100g114kcal10g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62927