Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g158g164kcal12.5g25.7g0.9g3.2g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g991g2181kcal237.9g19.8g128.9g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g1892g1514kcal94.6g264.9g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6984g7961kcal701.8g664g299.2g21.8g
Valittu annoskoko3492g3981kcal350.9g332g149.6g10.9g
Annoskoko puolitettuna1746g1990kcal175.5g166g74.8g5.5g
Arvot/100g100g114kcal10g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62927