Munakoiso-sitruunapasta
Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.
Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.
Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.
Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.
Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.
Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.
Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.
Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa
Hawa