Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima60g234kcal17.4g0g18g0g
Katkarapu 400g274kcal57.8g0g4.4g0g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Hunaja 6.5g22kcal0g5.3g0g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g250g625kcal25g107.5g8.8g17.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g2733kcal208g285g74.6g56g
Valittu annoskoko1280g1367kcal104g142.5g37.3g28g
Annoskoko puolitettuna640g683kcal52g71.3g18.7g14g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471