Jauheliha-hapankaalipata

Paista jauheliha, lisaa sipuli.

Kuumenna kattilassa vesi ja sekavihannekset seka paprika.

Lisaa joukkoon jauheliha ja sipuli.

Anna kuumentua.

Lisaa joukkoon hapankaali ja anna hautua vahintaan puoli tuntia, mielellaan kauemmin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Mato81

Mato81 sanoi...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

maanantai 21.04.2008 klo 19:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 234g65kcal5.3g6.8g0.5g5.1g
Paprika, punainen93g24kcal0.8g4.3g0.4g1.9g
Paprika keltainen 37g11kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Hapankaali 594g167kcal6.4g25.5g1.1g12.2g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha534g886kcal101.4g0g53.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g2361kcal231g86.6g111.4g43.2g
Valittu annoskoko1792g1181kcal115.5g43.3g55.7g21.6g
Annoskoko puolitettuna896g590kcal57.8g21.7g27.9g10.8g
Arvot/100g100g66kcal6.4g2.4g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63526