Jauheliha-hapankaalipata

Paista jauheliha, lisaa sipuli.

Kuumenna kattilassa vesi ja sekavihannekset seka paprika.

Lisaa joukkoon jauheliha ja sipuli.

Anna kuumentua.

Lisaa joukkoon hapankaali ja anna hautua vahintaan puoli tuntia, mielellaan kauemmin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Mato81

Mato81 sanoi...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

maanantai 21.04.2008 klo 19:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 117g33kcal2.7g3.4g0.2g2.6g
Paprika, punainen47g12kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Paprika keltainen 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.4g
Hapankaali 297g84kcal3.2g12.8g0.6g6.1g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g443kcal50.7g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g1181kcal115.8g43.2g55.6g21.8g
Valittu annoskoko896g590kcal57.9g21.6g27.8g10.9g
Annoskoko puolitettuna448g295kcal29g10.8g13.9g5.5g
Arvot/100g100g66kcal6.5g2.4g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63526