Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kasvisjuustokeitto

500-650 g porkkanaa
50-100 g palsternakkaa (voimakasta, kokeile ensin pienemmällä määrällä
1 rkl juuriselleriä
n. 10 cm pala purjoa
150 g parsakaalia
1 l kasvislientä
200 g sulatejuustoa (Polar 9%)
basilikaa, rakuunaa, aromisuolaa
persiljaa koristeeksi

Raasta kuoritut juurekset karkealla raastinterällä.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Paloittele parsakaali pieniksi paloiksi.

Freesaa kasvikset (ei vielä parsakaalia) voi-öljyseoksessa (kattilassa) n. 8 min. Lisää kasvisliemi.

Keitä n. 20 min.

Lisää parsakaalit ja sulatejuusto.

Anna hautua vielä hetken, että parsakaali kypsyy ja juusto sulaa.

Mausta keitto.

Persiljaa pinnalle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Jonna74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g200g300kcal36g0g18g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr22g62kcal1.8g2.1g5.3g0.4g
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.5g3.8g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Juuriselleri 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.3g
Palsternakka 50g32kcal0.3g5.9g0.2g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g650g182kcal3.9g38.7g1.3g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g1290kcal100.2g103g50.8g48.8g
Valittu annoskoko2142g645kcal50.1g51.5g25.4g24.4g
Annoskoko puolitettuna1071g322kcal25.1g25.8g12.7g12.2g
Arvot/100g100g30kcal2.3g2.4g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63551