Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 919g1321kcal147.1g0g81.8g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Creme Bonjour Yrttitarha175g524kcal5.9g10.7g50.7g0g
Tilli, tuore 105g31kcal3.9g0.9g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g3758kcal314g24g266.6g4.8g
Valittu annoskoko1204g1879kcal157g12g133.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna602g940kcal78.5g6g66.7g1.2g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571