Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1052g1512kcal168.3g0g93.6g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Creme Bonjour Yrttitarha200g600kcal6.8g12.2g58g0g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2756g4301kcal359.2g27.4g305.2g5.6g
Valittu annoskoko1378g2151kcal179.6g13.7g152.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna689g1075kcal89.8g6.9g76.3g1.4g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571