Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1182g1698kcal189.1g0g105.2g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Creme Bonjour Yrttitarha225g674kcal7.6g13.7g65.2g0g
Tilli, tuore 135g40kcal5g1.2g1.1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g4832kcal403.6g30.8g343g6.2g
Valittu annoskoko1548g2416kcal201.8g15.4g171.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna774g1208kcal100.9g7.7g85.8g1.6g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571