Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1313g1887kcal210.1g0g116.9g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Creme Bonjour Yrttitarha250g749kcal8.5g15.2g72.4g0g
Tilli, tuore 150g45kcal5.5g1.3g1.2g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g5368kcal448.4g34g381g6.8g
Valittu annoskoko1720g2684kcal224.2g17g190.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna860g1342kcal112.1g8.5g95.3g1.7g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571