Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 263g377kcal42g0g23.4g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Creme Bonjour Yrttitarha50g150kcal1.7g3g14.5g0g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g1074kcal89.6g6.8g76.2g1.4g
Valittu annoskoko344g537kcal44.8g3.4g38.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna172g269kcal22.4g1.7g19.1g0.4g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571