Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 394g566kcal63g0g35.1g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Creme Bonjour Yrttitarha75g225kcal2.5g4.6g21.7g0g
Tilli, tuore 45g14kcal1.7g0.4g0.4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g1611kcal134.4g10.4g114.4g2g
Valittu annoskoko516g805kcal67.2g5.2g57.2g1g
Annoskoko puolitettuna258g403kcal33.6g2.6g28.6g0.5g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571