Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 657g944kcal105g0g58.4g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Creme Bonjour Yrttitarha125g375kcal4.2g7.6g36.2g0g
Tilli, tuore 75g22kcal2.8g0.7g0.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g2684kcal224.2g17.2g190.4g3.6g
Valittu annoskoko860g1342kcal112.1g8.6g95.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna430g671kcal56.1g4.3g47.6g0.9g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571