Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g125g138kcal22.5g2.5g3.8g0g
Katkarapu 150g103kcal21.7g0g1.7g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore10g2.5kcal0g0.9g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Kurkku, tuore150g15kcal0.9g2.5g0.2g1g
Jäävuorisalaatti, rapea200g20kcal2.2g1.6g0.4g2.4g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Paprika, punainen60g15kcal0.5g2.8g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g653kcal98.2g32.2g13.8g13.8g
Valittu annoskoko855g327kcal49.1g16.1g6.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna428g163kcal24.6g8.1g3.5g3.5g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63616