Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Bouillabaisse

1. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo.

Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuori ja suikaloi selleri.

2. Kuullota kasviksia isossa kattilassa miedolla lämmöllä vajaa 10 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree.

Kaadakattilaan vesi ja lisää mausteet, kuumenna kiehuvaksi.

3. Lisää paloiteltu puna-ahven ja keitä hiljalleen, miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

Lisää jäiset katkaravut ja valutetut simpukat.

Kiehauta ja nosta pois liedeltä.

Mausta valkoviinillä tai sitruunan mehulla.

Tarjoa keiton kanssa vaaleaa leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 724 grammaa

Vihre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 104g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Timjami 18g51kcal1.6g4.8g1.3g6.7g
Purjosipuli 155g36kcal2.8g3.7g0.3g3.3g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 90g20kcal0.3g1.4g0g0.1g
Juuriselleri 106g33kcal1.3g4.9g0.2g3.3g
Tomaattisose tomaattipyree 85g65kcal3.8g11g0.2g0.9g
Puna-ahven savustettu 400g450kcal67.2g0g20g0g
Katkarapu 235g161kcal33.9g0g2.6g0g
Sinisimpukka vedessä 180g160kcal28.1g3.4g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5794g2202kcal283.2g75.4g73.2g35g
Valittu annoskoko2897g1101kcal141.6g37.7g36.6g17.5g
Annoskoko puolitettuna1449g551kcal70.8g18.9g18.3g8.8g
Arvot/100g100g38kcal4.9g1.3g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64203