Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit
Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.
Sekoita hyvin.
Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.
Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.
Nosta taikinaa myös ylös reunoille.
Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.
Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.
Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.
Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.
Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.
Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.
Alkuperäinen ohje on kotikokki.
net sivulta jota olen hiukan keventännyt
Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaaPeikkis