Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Punaherukka 100g57kcal1.4g7.5g0.4g5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%200g120kcal6.4g14.2g4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 125g671kcal1.1g0.9g75g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g370g311kcal4.1g67.7g1.5g6.7g
Fariinisokeri70g284kcal0g69.9g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl30g173kcal6.3g1.6g15.2g3.5g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)195g624kcal26.9g113.1g6.2g24.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2438g4832kcal119.4g562.4g226.2g79.2g
Valittu annoskoko1219g2416kcal59.7g281.2g113.1g39.6g
Annoskoko puolitettuna610g1208kcal29.9g140.6g56.6g19.8g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=65218