Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto85g238kcal16.2g0g18.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g26kcal1g1g2g0.2g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Bataatti, kuorittu 343g278kcal5.4g57.7g0.2g10.3g
Juuriselleri 126g40kcal1.6g5.8g0.3g3.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl11g99kcal0g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g1458kcal54g145.4g65g33.4g
Valittu annoskoko1710g729kcal27g72.7g32.5g16.7g
Annoskoko puolitettuna855g365kcal13.5g36.4g16.3g8.4g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=65279