Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.3kcal0.1g0.4g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g200g106kcal11.4g10.6g2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g30g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Graavilohi, maustettu, annos 50g150g278kcal20.5g2.9g20.4g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 150g67kcal0.3g14.1g0.2g2.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Riisi & ruis (Risella)300g1020kcal27g213g5.7g24g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi10g19kcal0.3g2.7g0.8g0g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g3099kcal120.4g490.6g68.4g54.8g
Valittu annoskoko1590g1550kcal60.2g245.3g34.2g27.4g
Annoskoko puolitettuna795g775kcal30.1g122.7g17.1g13.7g
Arvot/100g100g98kcal3.8g15.4g2.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201