Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perunapurjoporkkana sose

3 isoa perunaa
2 isoa porkanaa
1-½ purjoa
1 l vettä
kanaliemikuutio
kasvisliemikuutio
ripaus rakuunaa

Pilko pienemmäksi.

Kypsennä kaikki, kaada liika neste pois.

Soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 508 grammaa

Riittuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 600g455kcal11.2g92.5g1.2g6g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Kasvisliemikuutio 0,4% (Knorr)20g50kcal2.2g0.6g4.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g1265kcal39g222g16.4g31g
Valittu annoskoko2030g632kcal19.5g111g8.2g15.5g
Annoskoko puolitettuna1015g316kcal9.8g55.5g4.1g7.8g
Arvot/100g100g31kcal1g5.5g0.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66210