Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g10g31kcal1g6.3g0.2g1g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.8g0.1g0.3g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 17g23kcal2.1g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g175kcal8.2g26.2g3.8g2.6g
Valittu annoskoko112g88kcal4.1g13.1g1.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna56g44kcal2.1g6.6g1g0.7g
Arvot/100g100g79kcal3.7g11.7g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274