Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g13g42kcal1.3g8.4g0.3g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g66g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g233kcal10.6g35.2g5.4g3.8g
Valittu annoskoko149g117kcal5.3g17.6g2.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna75g58kcal2.7g8.8g1.4g1g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274