Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g16g52kcal1.6g10.6g0.3g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Vesi43g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g83g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 28g38kcal3.4g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g292kcal13.4g44.2g6.4g4.6g
Valittu annoskoko186g146kcal6.7g22.1g3.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna93g73kcal3.4g11.1g1.6g1.2g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.9g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274