Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g182g582kcal18.2g118.3g3.6g19.1g
Vehnäjauho puolikarkea 182g625kcal18.5g127.4g2.2g6.4g
Vesi476g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g924g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 308g427kcal38.5g0.9g30.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4172g3268kcal150.4g493.2g72g51g
Valittu annoskoko2086g1634kcal75.2g246.6g36g25.5g
Annoskoko puolitettuna1043g817kcal37.6g123.3g18g12.8g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274