Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g20g62kcal1.9g12.7g0.4g2g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.6g0.2g0.7g
Vesi51g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g99g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 33g46kcal4.1g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g350kcal16g52.8g7.6g5.4g
Valittu annoskoko224g175kcal8g26.4g3.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna112g88kcal4g13.2g1.9g1.4g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274