Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g208g666kcal20.8g135.2g4.2g21.8g
Vehnäjauho puolikarkea 208g714kcal21.2g145.6g2.5g7.3g
Vesi544g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g1056g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 352g488kcal44g1.1g34.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4768g3735kcal172g563.8g82.4g58.2g
Valittu annoskoko2384g1867kcal86g281.9g41.2g29.1g
Annoskoko puolitettuna1192g934kcal43g141g20.6g14.6g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274