Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g23g73kcal2.3g14.8g0.5g2.4g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.9g0.3g0.8g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g116g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 39g53kcal4.8g0.1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana521g409kcal18.8g61.6g9.2g6.4g
Valittu annoskoko261g204kcal9.4g30.8g4.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna130g102kcal4.7g15.4g2.3g1.6g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274