Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g234g749kcal23.4g152.1g4.7g24.6g
Vehnäjauho puolikarkea 234g803kcal23.8g163.8g2.8g8.2g
Vesi612g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g1188g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 396g549kcal49.5g1.2g38.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5364g4202kcal193.4g634.2g92.6g65.6g
Valittu annoskoko2682g2101kcal96.7g317.1g46.3g32.8g
Annoskoko puolitettuna1341g1050kcal48.4g158.6g23.2g16.4g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274