Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g26g83kcal2.6g16.9g0.5g2.7g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.2g0.3g0.9g
Vesi68g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g132g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 44g61kcal5.5g0.1g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g467kcal21.4g70.4g10.2g7.2g
Valittu annoskoko298g233kcal10.7g35.2g5.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna149g117kcal5.4g17.6g2.6g1.8g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274