Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g260g832kcal26g169g5.2g27.3g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Vesi680g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g1320g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 440g610kcal55g1.3g43.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5960g4668kcal215g704.6g102.8g72.8g
Valittu annoskoko2980g2334kcal107.5g352.3g51.4g36.4g
Annoskoko puolitettuna1490g1167kcal53.8g176.2g25.7g18.2g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274