Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g29g94kcal2.9g19g0.6g3.1g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.5g0.4g1g
Vesi77g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g149g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 50g69kcal6.2g0.1g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g525kcal24.2g79.2g11.8g8.2g
Valittu annoskoko335g263kcal12.1g39.6g5.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna168g131kcal6.1g19.8g3g2.1g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274