Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g3.2g10kcal0.3g2.1g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Vesi8.5g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g17g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 5.5g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g58kcal2.6g8.8g1.2g0.8g
Valittu annoskoko37g29kcal1.3g4.4g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g15kcal0.7g2.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g79kcal3.5g11.9g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274