Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g364g1165kcal36.4g236.6g7.3g38.2g
Vehnäjauho puolikarkea 364g1249kcal37.1g254.8g4.4g12.7g
Vesi952g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g1848g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 616g854kcal77g1.8g60.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8344g6536kcal301g986.4g144.2g101.8g
Valittu annoskoko4172g3268kcal150.5g493.2g72.1g50.9g
Annoskoko puolitettuna2086g1634kcal75.3g246.6g36.1g25.5g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274